Vă oferim cinci variante diferite de meniu, pentru fiecare eveniment în parte, şi posibilitatea de a combina preparatele într-un meniu personalizat.
în holul restaurantului
• Ardei umplut cu pastă de brânză
• Roşie umplută cu vinete
• Tort de caşcaval şi salam de Sibiu
• Gujon de pui
• Piftie de curcan
• Rulou cu şuncă şi salată a la russe
• Tartină cu somon fume
• File de păstrăv afumat
• Cartofi nature presăraţi cu pătrunjel verde, sos de hrean şi iaurt
• Sărmăluţe cu bacon
• Mămăliguţă, ardei iute, smântână
• Batal la proţap
• Muşchiuleţ de porc
• Cartof copt, sos demi-glace
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Supă de pepene frizante
• Pacheţele de primăvară cu sos sweet chilli
• Piept de raţă afumat
• “Mousselina” de ceapă roşie cu muştar în ruladă de somon afumat
• Ciupercuţă în crustă de susan cu sos de brânză afumată
• Minitort din ceafă de porc şi legume gătit în suc propriu, în mantie de mac
• Chips de prosciutto crocant
• File de doradă
• Cartofi noi înveliţi în quattro formaggi şi sos de corali
• Piept de rață
• Legume ratatouille, sos de fructe de pădure şi mango
• Chateaubriand
• Cartofi dauphinoise acompaniaţi de legume de primăvară şi sos bearnaise
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Coşuleţ crocant cu salată caesar
• Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare
• Tartină cu brânză Philadelphia şi anşoa
• Salată de crudităţi înfăşurată în piept de raţă afumat în casă
• Miniprofiterol cu salată de vinete turcească
• Bruschetă cu pastă de ficat de pui şi inele de ceapă crocante
• Carpaccio de mistreţ şi cerb, rucola îmbogăţită cu sos de fructe de pădure
• File de ton
• Buchet de legume proaspete şi sos de ceapă roşie
• Cotlete de miel în crustă de ierburi fine
• CousCous, sos de mentă
• Muşchi de vită Wellington
• Cartofi dauphinoise, challote caramelizată
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Tartină cu sos de muştar şi tobă
• Jumeri
• Ceapă verde învelită în pastramă oaie de casă afumată
• Roşie umplută cu salată de vinete
• Miniprofiterol cu salată de vinete turcească
• Zacuscă
• Tartină cu cremă de brânză cu mărar şi slăninuţă
• File de păstrăv tras în unt cu ierburi fine
• Legume la tigaie, sos reducţie de mărar
• Piept de curcan la cuptor
• Orez sârbesc, sos de muştar
• Jambon de porc
• Cartofi cu rozmarin, salată de ardei copţi
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Pastramă de căprioară
• Pastramă de urs
• Pastramă de mistreţ
• Coşuleţ crocant cu salsa
• Cârnăciori afumaţi de fazan şi curcan
• Zacuscă
• Terină de căprioară cu fructe de pădure
• Toast uns cu cremă quattro formaggi
• Suprem de somon în crustă de spanac
• Trilogie de piure (morcov, cartof, mazăre)
• Piept de curcan la cuptor
• Orez sârbesc, sos de muştar
• Parmentier de mistreţ cu crocant de prosciutto crudo
• Sparanghel
sau
• Combinată vânătorească (carne de mistreţ şi căprioară)
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Ardei umplut cu pastă de brânză
• Roşie umplută cu vinete
• Tort de caşcaval şi salam de Sibiu
• Gujon de pui
• Piftie de curcan
• Rulou cu şuncă şi salată a la russe
• Tartină cu somon fume
• Sărmăluţe cu bacon
• Mămăliguţă, ardei iute, smântână
• Batal la proţap
• Muşchiuleţ de porc
• Cartof copt, sos demi-glace
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Supă de pepene frizante
• Pacheţele de primăvară cu sos sweet chilli
• Piept de raţă afumat
• “Mousselina” de ceapă roşie cu muştar în ruladă de somon afumat
• Ciupercuţă în crustă de susan cu sos de brânză afumată
• Minitort din ceafă de porc şi legume gătit în suc propriu, în mantie de mac
• Chips de prosciutto crocant
• File de doradă
• Cartofi noi înveliţi în quattro formaggi şi sos de corali
• Chateaubriand
• Cartofi dauphinoise acompaniaţi de legume de primăvară şi sos bearnaise
sau
• Piept de raţă
• Legume ratatouille, sos de fructe de pădure şi mango
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Coşuleţ crocant cu salată caesar
• Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare
• Tartină cu brânză Philadelphia şi anşoa
• Salată de crudităţi înfăşurată în piept de raţă afumat în casă
• Miniprofiterol cu salată de vinete turcească
• Bruschetă cu pastă de ficat de pui şi inele de ceapă crocante
• Carpaccio de mistreţ şi cerb, rucola îmbogăţită cu sos de fructe de pădure
• File de ton
• Buchet de legume proaspete şi sos de ceapă roşie
• Muşchi de vită Wellington
• Cartofi dauphinoise, challote caramelizată
sau
• Cotlete de miel în crustă de ierburi fine
• CousCous, sos de mentă
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Tartină cu sos de muştar şi tobă
• Jumeri
• Ceapă verde învelită în pastramă oaie de casă afumată
• Roşie umplută cu salată de vinete
• Miniprofiterol cu salată de vinete turcească
• Zacuscă
• Tartină cu cremă de brânză cu mărar şi slăninuţă
• File de păstrăv tras în unt cu ierburi fine
• Legume la tigaie, sos reducţie de mărar
• Jambon de porc
• Cartofi cu rozmarin, salată de ardei copţi
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
în holul restaurantului
• Pastramă de căprioară
• Pastramă de urs
• Pastramă de mistreţ
• Coşuleţ crocant cu salsa
• Cârnăciori afumaţi de fazan şi curcan
• Zacuscă
• Terină de căprioară cu fructe de pădure
• Toast uns cu cremă quattro formaggi
• Burghinion de căprioară
sau
• Suprem de somon în crustă de spanac
• Trilogie de piure (morcov, cartof, mazăre)
• Parmentier de mistreţ cu crocant de prosciutto crudo
• Sparanghel
sau
• Combinată vânătorească (carne de mistreţ şi căprioară)
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare
• Supă cremă de roşii
sau
• Ciorbă ţărănească de pui / porc
sau
• Supă cremă de morcovi
• Pulpe de pui la grătar
• Piure de cartofi, salată de murături asortate
sau
• Bulz Românesc
• Mămăliguță, brânză de burduf, pastramă de oaie
sau
• Cârnăciori de casă la grătar
• Cartofi prăjiţi, muştar, salată de castraveţi muraţi
• Clătite cu dulceaţă şi sos de ciocolată
sau
• Cremă de zahăr ars
• Pâine
• Apă plată/minerală – 1 buc.
• Cafea filtru – 1 buc.
• Supă cremă de broccoli
sau
• Ciorbă ardelenească de porc
sau
• Ciorbă de burtă
• Burrito de pui
• Salată asortată de vară
sau
• Friptură de vită la tavă
• Piure, salată de varză
sau
• Cinteu din piept de pui
• Pilaf, castraveţi muraţi
• Pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată
sau
• Mere caramelizate
• Pâine
• Apă plată/minerală – 1 buc.
• Cafea filtru – 1 buc.
• Supă cremă de legume
sau
• Ciorbă de fasole cu costiţă în pâine
sau
• Ciorbă de salată cu afumătură
• Miloha de porc
• Cartofi la cuptor cu rozmarin, sos de brânză
sau
• Piept de pui în sos de curry
• Orez sălbatic
sau
• File de păstrăv tras în unt cu ierburi fine
• Piure de spanac, sos de capere
• Desert în armonie (minisorbet de lămâie, pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată fierbinte)
sau
• Apfelstrudel cu cremă engleză
• Pâine
• Apă plată/minerală – 1 buc.
• Cafea filtru – 1 buc.
• Pălincă
• Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar
• Mici la grătar cu muştar
• Ardei umplut cu pastă de brânză
• Roşie umplută cu vinete
• Tort de caşcaval şi salam de Sibiu
• Roşie umplută cu salată de vinete
• Gujon de pui
• Piftie de curcan
• Rulou cu şuncă şi salată a la russe
• Tartină cu somon fume
• Friptură de vită la cuptor
• Piure de cartofi, sos demi-glace, salată de vară asortată
sau
• Pulpă de porc la tavă
• Cartofi ţărăneşti, sos de brânzeturi, salată de vară asortată
• Clătite cu dulceaţă şi sos de ciocolată
sau
• Supă de caramel cu îngheţată
• Pâine
• Apă plată/minerală – 1 buc.
• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă
• Pălincă
• Gulaş de vită la ceaun
sau
• Batal sau Purceluş la proţap (pt grupuri mai mari de 40 pax)
• Coşuleţ crocant cu salată caesar
• Pacheţele de primăvară cu sos sweet chilli
• Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare
• Tartină cu brânză Philadelphia şi anşoa
• Chips de prosciutto crocant
• Piept de raţă afumat
• Bruschetă cu pastă de ficat de pui şi inele de ceapă crocante
• Muşchi de vită cu sos reducţie de vin
• Trilogie de piure (cartof, morcov, broccoli), salată mixtă cu aşchie de parmezan
sau
• Papillote de doradă regală
• Cartofi cu rozmarin, sos reducţie de mărar
• Trilogie în desert (mousse de ciocolată, crème brulee, căciuli de papanaşi)
sau
• Desert în armonie (minisorbet de lămâie, pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată fierbinte)
• Pâine
• Apă plată/minerală Borsec 500 ml. – 1 buc.
• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă
• Pălincă
• Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar
• Mici la grătar cu muştar
sau
• Batal sau Purceluş la proţap (pt grupuri mai mari de 40 pax)
• Tartină cu sos de muştar şi tobă
• Jumeri
• Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare
• Ceapă verde învelită în pastramă oaie de casă afumată
• Roşie umplută cu salată de vinete
• Zacuscă
• Tartină cu cremă de brânză cu mărar şi slăninuţă
• Frigăruie asortată de legume şi telemea
• Sărmăluţe cu bacon
• Mămăliguţă, ardei iute, smântână
sau
• MixGrill rustic (pulpă de pui, coaste de porc, pulpă de vită)
• Mămăliguţă, ardei iute, smântână
• Clătite “braşovene”
sau
• Ştrudel de casă cu mere
• Pâine
• Apă plată/minerală Borsec 500 ml. – 1 buc.
• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă
• Pălincă
• Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar
• Mici la grătar cu muştar
sau
• Batal sau Purceluş la proţap (pt grupuri mai mari de 40 pax)
• Pastramă de căprioară
• Pastramă de urs
• Pastramă de mistreţ
• Coşuleţ crocant cu salsa
• Cârnăciori afumaţi de fazan şi curcan
• Terină de căprioară cu fructe de pădure
• Toast uns cu cremă quattro formaggi
sau
• Burghinion de căprioară
• Combinată vânătorească (carne de mistreţ şi căprioară)
• Cartofi vânătoreşti, salată de ciuperci pleurotus şi sos vânătoresc
sau
• Tocană de vânat
• Minitort lejer cu sos de fructe de pădure
sau
• Cheesecake cu fructe de pădure
• Pâine
• Apă plată/minerală Borsec 500 ml. – 1 buc.
• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă
• Frigăruie marinată din legume
• Salată Grecească
sau
Tortilla crocantă cu guacamole
• Brânză de soia în crustă de pistachio
• Garnitură de rădăcinoase (morcovi, ţelină, pătrunjel rădăcină)
sau
• Risotto cu ciuperci
• Mere caramelizate
sau
• Cheesecake cu fructe de pădure
• Pâine
• Apă plată/minerală Borsec 500 ml. – 1 buc.
• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă
Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord să utilizăm modulele cookie.