RESTAURANT VÂNĂTORESC

Established 1975

MENIU CORPORATE

Vă oferim cinci variante diferite de meniu, pentru fiecare eveniment în parte, şi posibilitatea de a combina preparatele într-un meniu personalizat.

1. ANTREU AVANTAJ – 300 GR.

• Supă cremă de roşii

  sau

• Ciorbă ţărănească de pui / porc

  sau

• Supă cremă de morcovi

 

2. FEL PRINCIPAL AVANTAJ – 300 GR.

• Pulpe de pui la grătar

• Piure de cartofi, salată de murături asortate

  sau

• Bulz Românesc

• Mămăliguță, brânză de burduf, pastramă de oaie

  sau

• Cârnăciori de casă la grătar

• Cartofi prăjiţi, muştar, salată de castraveţi muraţi

 

3. DESERT AVANTAJ – 150 GR.

• Clătite cu dulceaţă şi sos de ciocolată

  sau

• Cremă de zahăr ars

+

• Pâine

• Apă plată/minerală – 1 buc.

• Cafea filtru – 1 buc.

1. ANTREU CORPORATE – 300 GR.

• Supă cremă de broccoli

  sau

• Ciorbă ardelenească de porc

  sau

• Ciorbă de burtă

 

2. FEL PRINCIPAL CORPORATE – 300 GR.

• Burrito de pui

• Salată asortată de vară

  sau

• Friptură de vită la tavă

• Piure, salată de varză

  sau

• Cinteu din piept de pui

• Pilaf, castraveţi muraţi

 

3. DESERT CORPORATE – 150 GR.

• Pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată

  sau

• Mere caramelizate

+

• Pâine

• Apă plată/minerală – 1 buc.

• Cafea filtru – 1 buc.

1. ANTREU PREMIUM – 300 GR.

• Supă cremă de legume

  sau

• Ciorbă de fasole cu costiţă în pâine

  sau

• Ciorbă de salată cu afumătură

 

2. FEL PRINCIPAL PREMIUM – 300 GR.

• Miloha de porc

• Cartofi la cuptor cu rozmarin, sos de brânză

  sau

• Piept de pui în sos de curry

• Orez sălbatic

  sau

• File de păstrăv tras în unt cu ierburi fine

• Piure de spanac, sos de capere

 

3. DESERT PREMIUM – 150 GR.

• Desert în armonie (minisorbet de lămâie, pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată fierbinte)

  sau

• Apfelstrudel cu cremă engleză

+

• Pâine

• Apă plată/minerală – 1 buc.

• Cafea filtru – 1 buc.

1. PRIMIRE CU FOC DE TABĂRĂ ȘI LĂUTARI ÎN GRĂDINA DE VARĂ – 50 ML / 120GR.

• Pălincă

• Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar

• Mici la grătar cu muştar

 

2. ANTREU CORPORATE – 350 GR.

• Ardei umplut cu pastă de brânză

• Roşie umplută cu vinete

• Tort de caşcaval şi salam de Sibiu

• Roşie umplută cu salată de vinete

• Gujon de pui

• Piftie de curcan

• Rulou cu şuncă şi salată a la russe

• Tartină cu somon fume

 

3. FEL PRINCIPAL CORPORATE – 300 GR.

• Friptură de vită la cuptor

• Piure de cartofi, sos demi-glace, salată de vară asortată

  sau

• Pulpă de porc la tavă

• Cartofi ţărăneşti, sos de brânzeturi, salată de vară asortată

 

4. DESERT CORPORATE – 150 GR.

• Clătite cu dulceaţă şi sos de ciocolată

  sau

• Supă de caramel cu îngheţată

+

• Pâine

• Apă plată/minerală – 1 buc.

• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă

1. PRIMIRE CU FOC DE TABĂRĂ ȘI LĂUTARI ÎN GRĂDINA DE VARĂ – 50 ML / 120GR.

• Pălincă

• Gulaş de vită la ceaun

   sau

• Batal sau Purceluş la proţap (pt grupuri mai mari de 40 pax)

 

2. ANTREU PREMIUM – 350 GR.

• Coşuleţ crocant cu salată caesar

• Pacheţele de primăvară cu sos sweet chilli

• Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare

• Tartină cu brânză Philadelphia şi anşoa

• Chips de prosciutto crocant

• Piept de raţă afumat

• Bruschetă cu pastă de ficat de pui şi inele de ceapă crocante

 

3. FEL PRINCIPAL PREMIUM – 300 GR.

• Muşchi de vită cu sos reducţie de vin

• Trilogie de piure (cartof, morcov, broccoli), salată mixtă cu aşchie de parmezan

  sau

• Papillote de doradă regală

• Cartofi cu rozmarin, sos reducţie de mărar

 

4. DESERT CORPORATE – 150 GR.

• Trilogie în desert (mousse de ciocolată, crème brulee, căciuli de papanaşi)

  sau

• Desert în armonie (minisorbet de lămâie, pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată fierbinte)

+

• Pâine

• Apă plată/minerală Borsec 500 ml. – 1 buc.

• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă

1. PRIMIRE CU FOC DE TABĂRĂ ȘI LĂUTARI ÎN GRĂDINA DE VARĂ – 50 ML / 120GR.

• Pălincă

• Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar

• Mici la grătar cu muştar

   sau

• Batal sau Purceluş la proţap (pt grupuri mai mari de 40 pax)

 

2. ANTREU RUSTIC – 350 GR.

• Tartină cu sos de muştar şi tobă

• Jumeri

• Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare

• Ceapă verde învelită în pastramă oaie de casă afumată

• Roşie umplută cu salată de vinete

• Zacuscă

• Tartină cu cremă de brânză cu mărar şi slăninuţă

• Frigăruie asortată de legume şi telemea

 

3. FEL PRINCIPAL RUSTIC – 300 GR.

• Sărmăluţe cu bacon

Mămăliguţă, ardei iute, smântână

  sau

• MixGrill rustic (pulpă de pui, coaste de porc, pulpă de vită)

• Mămăliguţă, ardei iute, smântână

 

4. DESERT RUSTIC – 150 GR.

• Clătite “braşovene”

  sau

• Ştrudel de casă cu mere

+

• Pâine

• Apă plată/minerală Borsec 500 ml. – 1 buc.

• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă

1. PRIMIRE CU FOC DE TABĂRĂ ȘI LĂUTARI ÎN GRĂDINA DE VARĂ – 50 ML / 120GR.

• Pălincă

• Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar

• Mici la grătar cu muştar

   sau

• Batal sau Purceluş la proţap (pt grupuri mai mari de 40 pax)

 

2. ANTREU VÂNĂTORESC – 350 GR.

• Pastramă de căprioară

• Pastramă de urs

• Pastramă de mistreţ

• Coşuleţ crocant cu salsa

• Cârnăciori afumaţi de fazan şi curcan

• Terină de căprioară cu fructe de pădure

• Toast uns cu cremă quattro formaggi

   sau

• Burghinion de căprioară

 

3. FEL PRINCIPAL VÂNĂTORESC – 300 GR.

• Combinată vânătorească (carne de mistreţ şi căprioară)

• Cartofi vânătoreşti, salată de ciuperci pleurotus şi sos vânătoresc

  sau

• Tocană de vânat

 

4. DESERT VÂNĂTORESC – 150 GR.

• Minitort lejer cu sos de fructe de pădure

  sau

• Cheesecake cu fructe de pădure

+

• Pâine

• Apă plată/minerală Borsec 500 ml. – 1 buc.

• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă

1. PRIMIRE CU FOC DE TABĂRĂ ȘI LĂUTARI ÎN GRĂDINA DE VARĂ – 50 ML / 120GR.

• Frigăruie marinată din legume

2. ANTREU VEGETARIAN – 350 GR.

• Salată Grecească

  sau

Tortilla crocantă cu guacamole

 

3. FEL PRINCIPAL VEGETARIAN – 300 GR.

• Brânză de soia în crustă de pistachio

• Garnitură de rădăcinoase (morcovi, ţelină, pătrunjel rădăcină)

  sau

• Risotto cu ciuperci

 

4. DESERT VEGETARIAN – 150 GR.

• Mere caramelizate

  sau

• Cheesecake cu fructe de pădure

+

• Pâine

• Apă plată/minerală Borsec 500 ml. – 1 buc.

• VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) – 1/3 sticlă

Rezervări

Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord să utilizăm modulele cookie