Restaurant Vanatorul, Poiana Brasov

NUNȚI

Când ajungeţi la noi, emoţiile cele mari vor fi trecut deja. E timpul să vă relaxaţi, să gustaţi din preparatele noastre şi împreună cu invitații de suflet, să petreceți până dimineaţa pe muzică bună.

Restaurantul Vânătorul nu reprezintă doar un spaţiu, ci locul unde se transformă în realitate tot ceea ce v-aţi imaginat despre nunta dumneavoastră. Echipa noastră organizează minuţios fiecare eveniment astfel încât să vă amintiţi cu plăcere de clipele trăite aici. Ne implicăm în alegerea meniului şi a băuturilor, personalizăm decoraţiunile saloanelor pentru a se potrivi cu tema evenimentului şi ne dorim ca toată lumea să fie mulţumită.

Chiar dacă suntem un restaurant cu preparate vânătoreşti, putem asigura meniuri speciale pentru diferite tipuri de diete.

Restaurant Vanatorul, Poiana Brasov

BOTEZURI

Primul eveniment important din viaţa copilului dumneavoastră este şi cel pe care şi-l va aminti cel mai puţin. Trăirile părinţilor, atmosfera, preparatele servite la masă şi cadrul natural vor fi imortalizate în albumul fotografic al micuţului pentru a putea fi descoperite de acesta mai târziu.

Până atunci, dumneavoastră trebuie să transformaţi petrecerea într-un eveniment memorabil pentru invitaţi şi să alegeţi un restaurant primitor şi discret, care oferă cel mai bun meniu vânătoresc din oraş. Suntem aici pentru a vă ajuta să faceţi alegeri gustoase!

Vă punem la dispoziţie trei saloane tematice care însumează 150 de locuri şi o grădină unde se pot organiza focuri de tabără şi servi preparate tradiţionale.

Restaurant Vanatorul, Poiana Brasov

CORPORATE

Aţi mâncat vreodată cotlet de căprioară în sos de vin? Vă doriţi să organizaţi un eveniment important într-un peisaj de vis, la poalele munţilor, şi să vă surprindeţi invitaţii cu un meniu vânătoresc, preparat de adevăraţi maeştri bucătari? 

Restaurantul nostru este pregătit pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe ale clienţilor săi, fie că plănuiţi o întâlnire de afaceri, un training cu angajaţii dumneavoastră, o petrecere a companiei, conferinţe, lansări de produse sau petreceri tematice. Atmosfera intimă, decorul tradiţional, diversitatea de preparate culinare şi băuturi, precum şi servirea ireproşabilă, ne recomandă ca parteneri ideali pentru organizarea petrecerii dumneavoastră.

Pentru aceasta, vă punem la dispoziţie 150 de locuri distribuite în trei saloane şi o grădină răcoroasă de vară unde oaspeţii dumneavoastră se pot bucura de preparate tradiţionale servite în preajma focului de tabără.

Restaurant Vanatorul, Poiana Brasov

Rezervă o masă

Restaurant Vanatorul, Poiana Brasov

Trimite-ne un mesaj

Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord să utilizăm modulele cookie.