Alege un meniu

Vă oferim cinci variante diferite de meniu, pentru fiecare eveniment în parte, şi posibilitatea de a combina preparatele într-un meniu personalizat.

Meniu nuntă clasic

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu clasic
Ardei umplut cu pastă de brânză
Roşie umplută cu vinete
Tort de caşcaval şi salam de Sibiu
Gujon de pui
Piftie de curcan
Rulou cu şuncă şi salată a la russe
Tartină cu somon fume
3. Fel intermediar clasic
File de păstrăv afumat
Cartofi nature presăraţi cu pătrunjel verde, sos de hrean şi iaurt
4. Fel intermediar clasic
Sărmăluţe cu bacon
Mămăliguţă, ardei iute, smântână
5. Fel principal clasic
Batal la proţap
Muşchiuleţ de porc
Cartof copt, sos demi-glace
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

38 euro

Meniu nuntă cosmopolit

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu cosmopolit
Supă de pepene frizante
Pacheţele de primăvară cu sos sweet chilli
Piept de raţă afumat
“Mousselina” de ceapă roşie cu muştar în ruladă de somon afumat
Ciupercuţă în crustă de susan cu sos de brânză afumată
Minitort din ceafă de porc şi legume gătit în suc propriu, în mantie de mac
Chips de prosciutto crocant
3. Fel intermediar cosmopolit
File de doradă
Cartofi noi înveliţi în quattro formaggi şi sos de corali
4. Fel intermediar cosmopolit
Piept de rață
Legume ratatouille, sos de fructe de pădure şi mango
5. Fel principal cosmopolit
Chateaubriand
Cartofi dauphinoise acompaniaţi de legume de primăvară şi sos bearnaise
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

54 euro

Meniu nuntă premium

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu premium
Coşuleţ crocant cu salată caesar
Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare
Tartină cu brânză Philadelphia şi anşoa
Salată de crudităţi înfăşurată în piept de raţă afumat în casă
Miniprofiterol cu salată de vinete turcească
Bruschetă cu pastă de ficat de pui şi inele de ceapă crocante
Carpaccio de mistreţ şi cerb, rucola îmbogăţită cu sos de fructe de pădure
3. Fel intermediar premium
File de ton
Buchet de legume proaspete şi sos de ceapă roşie
4. Fel intermediar premium
Cotlete de miel în crustă de ierburi fine
CousCous, sos de mentă
5. Fel principal premium
Muşchi de vită Wellington
Cartofi dauphinoise, challote caramelizată
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

62 euro

Meniu nuntă rustic

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu rustic
Tartină cu sos de muştar şi tobă
Jumeri
Ceapă verde învelită în pastramă oaie de casă afumată
Roşie umplută cu salată de vinete
Zacuscă
Tartină cu cremă de brânză cu mărar şi slăninuţă
Frigăruie asortată de legume şi telemea
3. Fel intermediar rustic
File de păstrăv tras în unt cu ierburi fine
Legume la tigaie, sos reducţie de mărar
4. Fel intermediar rustic
Piept de curcan la cuptor
Orez sârbesc, sos de muştar
5. Fel principal rustic
Jambon de porc
Cartofi cu rozmarin, salată de ardei copţi
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

40 euro

Meniu nuntă vânătoresc

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu vânătoresc
Pastramă de căprioară
Pastramă de urs
Pastramă de mistreţ
Coşuleţ crocant cu salsa
Cârnăciori afumaţi de fazan şi curcan
Terină de căprioară cu fructe de pădure
Toast uns cu cremă quattro formaggi
3. Fel intermediar vânătoresc
Suprem de somon în crustă de spanac
Trilogie de piure (morcov, cartof, mazăre)
4. Fel intermediar vânătoresc
Burghinion de căprioară
5. Fel principal vânătoresc
Parmentier de mistreţ cu crocant de prosciutto crudo
Sparanghel
sau
Combinată vânătorească (carne de mistreţ şi căprioară)
Cartofi vânătoreşti, salată de ardei copţi şi sos vânătoresc
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

46 euro

Meniu botez clasic

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu clasic
Ardei umplut cu pastă de brânză
Roşie umplută cu vinete
Tort de caşcaval şi salam de Sibiu
Gujon de pui
Piftie de curcan
Rulou cu şuncă şi salată a la russe
Tartină cu somon fume
3. Fel intermediar clasic
Sărmăluţe cu bacon
Mămăliguţă, ardei iute, smântână
4. Fel principal clasic
Batal la proţap
Muşchiuleţ de porc
Cartof copt, sos demi-glace
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

29 euro

Meniu botez cosmopolit

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu cosmopolit
Supă de pepene frizante
Pacheţele de primăvară cu sos sweet chilli
Piept de raţă afumat
“Mousselina” de ceapă roşie cu muştar în ruladă de somon afumat
Ciupercuţă în crustă de susan cu sos de brânză afumată
Minitort din ceafă de porc şi legume gătit în suc propriu, în mantie de mac
Chips de prosciutto crocant
3. Fel intermediar cosmopolit
File de doradă
Cartofi noi înveliţi în quattro formaggi şi sos de corali
4. Fel principal cosmopolit
Chateaubriand
Cartofi dauphinoise acompaniaţi de legume de primăvară şi sos bearnaise
Sau
Piept de raţă
Legume ratatouille, sos de fructe de pădure şi mango
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

39 euro

Meniu botez premium

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu premium
Coşuleţ crocant cu salată caesar
Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare
Tartină cu brânză Philadelphia şi anşoa
Salată de cruditaţi înfăşurată în piept de raţă afumat în casă
Miniprofiterol cu salată de vinete turcească
Bruschetă cu pastă de ficat de pui şi inele de ceapă crocante
Carpaccio de mistreţ şi cerb, rucola îmbogăţită cu sos de fructe de pădure
3. Fel intermediar premium
File de ton
Buchet de legume proaspete şi sos de ceapă roşie
4. Fel principal premium
Muşchi de vită Wellington
Cartofi dauphinoise, challote caramelizată
sau
Cotlete de miel în crustă de ierburi fine
CousCous, sos de mentă
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

44 euro

Meniu botez rustic

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu rustic
Tartină cu sos de muştar şi tobă
Jumeri
Ceapă verde învelită în pastramă oaie de casă afumată
Roşie umplută cu salată de vinete
Zacuscă
Tartină cu cremă de brânză cu mărar şi slăninuţă
Frigăruie asortată de legume şi telemea
3. Fel intermediar rustic
File de păstrăv tras în unt cu ierburi fine
Legume la tigaie, sos reducţie de mărar
4. Fel principal rustic
Jambon de porc
Cartofi cu rozmarin, salată de ardei copţi
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

30 euro

Meniu botez vânătoresc

1. Primire cu șampanie
în holul restaurantului
2. Antreu vânătoresc
Pastramă de căprioară
Pastramă de urs
Pastramă de mistreţ
Coşuleţ crocant cu salsa
Cârnăciori afumaţi de fazan şi curcan
Terină de căprioară cu fructe de pădure
Toast uns cu cremă quattro formaggi
3. Fel intermediar vânătoresc
Burghinion de căprioară
sau
Suprem de somon în crustă de spanac
Trilogie de piure (morcov, cartof, mazăre)
4. Fel principal vânătoresc
Parmentier de mistreţ cu crocant de prosciutto crudo
Sparanghel
sau
Combinată vânătorească (carne de mistreţ şi căprioară)
Cartofi vânătoreşti, salată de ardei copţi şi sos vânătoresc
Serviciu de pâine
Cu complimente din partea casei:
* Sorbet de fructe de pădure şi şampanie
* Foc de tabără şi snacks după înserare

35 euro

Meniu dejun avantaj

1. Antreu avantaj - 300 gr.
Supă cremă de roşii
sau
Ciorbă ţărănească de pui / porc
sau
Supă cremă de morcovi
2. Fel principal avantaj - 300 gr.
Pulpe de pui la grătar
Piure de cartofi, salată de murături asortate
sau
Bulz Românesc
Mămăliguță, brânză de burduf, pastramă de oaie
sau
Cârnăciori de casă la grătar
Cartofi prăjiţi, muştar, salată de castraveţi muraţi
3. Desert avantaj - 150 gr.
Clătite cu dulceaţă şi sos de ciocolată
sau
Cremă de zahăr ars
+
Pâine
Apă plată/minerală - 1 buc.
Cafea filtru - 1 buc.

Meniu dejun corporate

1. Antreu corporate - 300 gr.
Supă cremă de broccoli
sau
Ciorbă ardelenească de porc
sau
Ciorbă de burtă
2. Fel principal corporate - 300 gr.
Burrito de pui
Salată asortată de vară
sau
Friptură de vită la tavă
Piure, salată de varză
sau
Cinteu din piept de pui
Pilaf, castraveţi muraţi
3. Desert corporate - 150 gr.
Pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată
sau
Mere caramelizate
+
Pâine
Apă plată/minerală - 1 buc.
Cafea filtru - 1 buc.

Meniu dejun premium

1. Antreu premium - 300 gr.
Supă cremă de legume
sau
Ciorbă de fasole cu costiţă în pâine
sau
Ciorbă de salată cu afumătură
2. Fel principal premium - 300 gr.
Miloha de porc
Cartofi la cuptor cu rozmarin, sos de brânză
sau
Piept de pui în sos de curry
Orez sălbatic
sau
File de păstrăv tras în unt cu ierburi fine
Piure de spanac, sos de capere
3. Desert premium - 150 gr.
Desert în armonie
(minisorbet de lămâie, pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată fierbinte)
sau
Apfelstrudel cu cremă engleză
+
Pâine
Apă plată/minerală - 1 buc.
Cafea espresso - 1 buc.

Meniu corporate

1. Primire cu foc de tabără și lăutari în grădina de vară - 50 ml / 120gr.
Pălincă
Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar
Mici la grătar cu muştar
2. Antreu corporate - 350 gr.
Ardei umplut cu pastă de brânză
Roşie umplută cu vinete
Tort de caşcaval şi salam de Sibiu
Gujon de pui
Piftie de curcan
Rulou cu şuncă şi salată a la russe
Tartină cu somon fume
3. Fel principal corporate - 300 gr.
Friptură de vită la cuptor
Piure de cartofi, sos demi-glace, salată de vară asortată
sau
Pulpă de porc la tavă
Cartofi ţărăneşti, sos de brânzeturi, salată de vară asortată
4. Desert corporate - 150 gr.
Clătite cu dulceaţă şi sos de ciocolată
sau
Supă de caramel cu îngheţată
+
Pâine
Apă plată/minerală - 1 buc.
VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) - 1/3 sticlă

Meniu premium

1. Primire cu foc de tabără si lăutari în grădina de vară - 50 ml / 120gr.
Pălincă
Gulaş de vită la ceaun
sau
Batal sau Purceluş la proţap
(pt grupuri mai mari de 40 pax)
2. Antreu premium - 350 gr.
Coşuleţ crocant cu salată caesar
Pacheţele de primăvară cu sos sweet chilli
Roşii cherry deshidratate în casă dulci-acrişoare
Tartină cu brânză Philadelphia şi anşoa
Chips de prosciutto crocant
Piept de raţă afumat
Bruschetă cu pastă de ficat de pui şi inele de ceapă crocante
3. Fel principal premium - 300 gr.
Muşchi de vită cu sos reducţie de vin
Trilogie de piure (cartof, morcov, broccoli), salată mixtă cu aşchie de parmezan
sau
Papillote de doradă regală
Cartofi cu rozmarin, sos reducţie de mărar
4. Desert corporate - 150 gr.
Trilogie în desert
(mousse de ciocolată, crème brulee, căciuli de papanaşi)
sau
Desert în armonie
(minisorbet de lămâie, pandişpan cu fructe şi sos de ciocolată fierbinte)
+
Pâine
Apă plată/minerală Borsec 500 ml. - 1 buc.
VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) - 1/3 sticlă

Meniu rustic

1. Primire cu foc de tabără si lăutari în grădina de vară - 50 ml / 120gr.
Pălincă
Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar
Mici la grătar cu muştar
sau
Batal sau Purceluş la proţap
(pt grupuri mai mari de 40 pax)
2. Antreu rustic - 350 gr.
Tartină cu sos de muştar şi tobă
Jumeri
Ceapă verde învelită în pastramă oaie de casă afumată
Roşie umplută cu salată de vinete
Zacuscă
Tartină cu cremă de brânză cu mărar şi slăninuţă
Frigăruie asortată de legume şi telemea
3. Fel principal rustic - 300 gr.
Sărmăluţe cu bacon
Mămăliguţă, ardei iute, smântână
sau
MixGrill rustic (pulpă de pui, coaste de porc, pulpă de vită)
Cartofi ţărăneşti, sos demi-glace, salată de varză
4. Desert rustic - 150 gr.
Clătite "braşovene"
sau
Ştrudel de casă cu mere
+
Pâine
Apă plată/minerală Borsec 500 ml. - 1 buc.
VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) - 1/3 sticlă

Meniu vânătoresc

1. Primire cu foc de tabără si lăutari în grădina de vară - 50 ml / 120gr.
Pălincă
Cârnăciori de “casă” la grătar cu muştar
Mici la grătar cu muştar
sau
Batal sau Purceluş la proţap
(pt grupuri mai mari de 40 pax)
2. Antreu vânătoresc - 350 gr.
Pastramă de căprioară
Pastramă de urs
Pastramă de mistreţ
Coşuleţ crocant cu salsa
Cârnăciori afumaţi de fazan şi curcan
Terină de căprioară cu fructe de pădure
Toast uns cu cremă quattro formaggi
sau
Burghinion de căprioară
3. Fel principal vânătoresc - 300 gr.
Combinată vânătorească (carne de mistreţ şi căprioară)
Cartofi vânătoreşti, salată de ciuperci pleurotus şi sos vânătoresc
sau
Tocană de vânat
4. Desert vânătoresc - 150 gr.
Minitort lejer cu sos de fructe de pădure
sau
Cheesecake cu fructe de pădure
+
Pâine
Apă plată/minerală Borsec 500 ml. - 1 buc.
VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) - 1/3 sticlă

Meniu vegetarian

1. Primire cu foc de tabără si lăutari în grădina de vară - 50 ml / 120gr.
Pălincă
Frigăruie marinată din legume
2. Antreu vegetarian - 350 gr.
Salată Grecească
sau
Tortilla crocantă cu guacamole
3. Fel principal vegetarian - 300 gr.
Brânză de soia în crustă de pistachio
Garnitură de rădăcinoase (morcovi, ţelină, pătrunjel rădăcină)
sau
Risotto cu ciuperci
4. Desert vegetarian - 150 gr.
Mere caramelizate
+
Pâine
Apă plată/minerală Borsec 500 ml. - 1 buc.
VINUL VÂNĂTORULUI – CRAMA GÂRBOIU (750 ml) - 1/3 sticlă